O meni

Frizerski salon Kattsy

Kattsy.si Frizerski Salon v Radovljici

»Najboljša stvar v frizerskem svetu je to, da nekoga lahko narediš čudovitega«

Sem Katja ženska, mati, predvsem pa frizerka z dušo in srcem.

Frizerski poklic zame ni poklic. Je nekaj več… osrečijo me moje stranke, ko se pogledajo v ogledalo in ponosno ter zadovoljne odidejo iz salona. V koraku s trendi vključim svoj slog ki ga seveda prilagodim želji stranke.

Svojo pot sem začela z vpisom v Frizersko šolo v Ljubljani, kjer sem dobila navdih do frizerskega poklica. Po končanem šolanju 2012 sem se zaposlila v Frizerskem salonu v Kranj nato Ljubljani, kasneje na Bledu.

Leta 2015 sem odprla svoj frizerski studio UNIKAT v katerem sem delala tri leta. Leta 2018 sem salon zaprla zaradi porodniške. V času porodniške sem opravila mojsterski izpit, ki zame ni le list papirja.

Ampak ure in leta znanja, ki imajo svojo vrednost… Leto 2022 pa je bilo zame prelomno leto. Želja po ponovnem odprtju in še večja želja da mojsterska diploma dobi svoje mesto ter da se vrnem med vas.

V vseh mojih letih frizerske poti sem nabrala veliko znanja in izkušen iz frizerskega poklica, ki zajema raznolika dela od umivanja las, masaže lasišča, striženja, barvanja, izdelovanja pramenov, oblikovanje brade in brkov,  itk ter še veliko več.

Seveda pa stojim za temu, da nikoli nisi tako dober da nebi moral biti še boljši, zato spremljam nove trende in se
dodatno izobražujem.

Dosti o meni, prepričajte se sami, Vabljeni

Katja KATTSY

Rezerviraj svoj Termin striženja

😎 Super rare offer

Subscribe our newsletter